Salata de fasole verde cu piept de curcan

de mihaelar63 in Salate, 4 Sep 2015 | 5241 vizualizari

 

In prag de toamna gradina imi ofera o minunata fasole verde fideluta. Sa nu se plictiseasca singura i-am adugat culori ,rosu de ardei si cherry [tot din gradina ], galben de la porumb si ardei. In plus si niste piept de curcan[ crescut de soacra] - asa sa fie pe toate gusturile !!! Am impachetat salata si am servit-o tot la gradina impreuna cu finii dragi !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde fideluta
  • 600 gr piept curcan
  • 2 linguri oglio & alio[ patrunjeluscat, fulgi cili , fulgi usturoi ]
  • 100 ml ulei masline
  • 1 cana bobe porumb fierte
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • rosii cherry
  • sare de Himalaya
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole verde cu piept de curcan:

  1. Spalati toate legumele si le curatati .
  2. Fasolea se rupe bucati de 2-3 cm si se fierbe in apa cu sare 15 minute .
  3. Scurgeti fasolea de apa intr-o sita si o transferati rapid intr-un vas cu apa de la frigider timp de 5 minute. Scurgeti din nou [pastrati astfel culoarea mai vie].
  4. Spalati carnea de curcan, o tamponati cu servet  de hartie  sa se usuce si o portionati in bucati lungi cu diametrul de 3-4 degete.
  5. Ungeti carnea cu ulei, sare si condiment oglio & alio.
  6. Prajiti carnea pe toate partile intr-o tigaie teflonata . Dupa ce se odihneste 10 minute o portionati felii.
  7. Taiati ardeii fasiute scurte.
  8. Amestecati fasolea, ardeii, porumbul, pieptul de curcan cu ulei si patrunjel verde.
  9. Gustati si sarati daca este nevoie.
  10. Dupa gustare am decis ca este nevoie si de ceva acrisor [ acid sa balanseze gustul ] si am adugat rosioare .
  11. Decorati cu jumatati de rosii cherry.

TIPS-URI

1

Nu este nevoie de picant condimentul de la carne contine fulgi de ardei iute .

2

Daca aveti vegetarieni la masa sau persoane ce postesc , serviti carnea separat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde cu piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete cu ardei kapia